- portie bolognese saus
1 portie bechamelsaus
250 gram lasagnebladen
175 gram geraspte mozzarella
100 gram Parmezaanse kaas
boter ((om de ovenschaal mee in te vetten))
Bereiding
Maak eerst de bolognese saus en de bechamelsaus klaar.
- Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden boven- en onderwarmte.
- Vet de ovenschaal in met de boter en dan gaan we nu de lasagne maken.
- Begin met een dun laagje bechamelsaus en leg daarop de lasagnebladen. Hierover verdeel je een beetje bolognese saus, daarover wat geraspte mozzarella en Parmezaanse kaas en daarop doe je weer lasagnebladen. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn en eindig met bechamelsaus en een laagje geraspte mozzarella en Parmezaanse kaas.
- Zet de lasagne nu 25 tot 30 minuten in de oven tot de kaas goudbruin en aan het bubbelen is.
- Haal hem daarna uit de oven en laat hem een kwartiertje even staan alvorens je hem gaat aansnijden. Eet smakelijk!