Voor spoed 0492-230199

Woensdag + Vrijdag gesloten

Over Ons

01

Rose Anne Verbakel

Rose Anne Verbakel – Urlings, 29 jaar.  Getrouwd en moeder van Vive & Luca.

Op mijn 7de wist ik het zeker, ik word kraamverzorgende! Deze droom is uitgekomen, sinds 2016 ben ik werkzaam in de kraamzorg. Omdat ik graag persoonlijke zorg wil leveren heb ik de stap genomen om zelfstandige te worden. Nadat dit super goed liep had ik de droom om personeel aan te nemen, en dat is gelukt! IK heb de leukste meiden gevonden die mijn team komen versterken. Hierdoor kunnen we voor meer gezinnen per maand zorgen.

Een nieuw leven is en blijft erg bijzonder. Dit verdient een bijzondere kraamweek. Waarin liefde en vertrouwen voorop staan. Met een vleugje gezelligheid. Ook zijn de eventuele grote broer en zus niet te missen deze week. Samen koekjes bakken en knutselen. En sluiten we de kraamweek af met een heus kraamzorg diploma. Zodat er een junior kraamverzorgende rond loopt als de kraamweek is afgesloten.

Werkgebied:

Eindhoven, Helmond, Laarbeek, Geldrop, Nuenen,Meijerijstad, Uden & Veghel

Rose anne
Vivian
02

Vivian Van Herpen

Vivian Van Herpen – Swinkels, 28 jaar, moeder van Lott en Kiki

Mijn naam is Vivian, ik kom kraamzorg la vie versterken.
geboren en getogen in Helmond, ik woon samen met mijn man en dochters in Mierlo-Hout.
Sinds 2015 ben ik werkzaam als kraamverzorgende. Al sinds kleins af aan riep ik dat ik zuster van de baby’s wilde worden en dat is gelukt!

Elke keer weer is het mijn doel om er een bijzondere kraamweek van te maken en de mensen mijn vaardigheden en kennis over te dragen en dit met de nodige gezelligheid. Zou je graag kraamzorg willen ontvangen van mij? Meld je dan snel aan.

Werkgebied: helmond, eindhoven, nuenen, geldrop

03

Emy van den Broek

Emy Van den broek, 27 jaar

Graag wil ik mezelf even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Emy van den broek. Moeder van Ise (2022). Geboren en opgegroeid in het kleine dorpje Mariahout. Samen met mijn vriend Nick woon ik in Boekel. Ik werk sinds 2016 met veel plezier als Kraamverzorgende.

Mijn doel is dat jullie aan het einde van de kraamweek terug kunnen kijken op een heerlijke fijne kraamtijd! In de kraamweek probeer ik tussendoor de mooiste foto’s te schieten, zodat jullie later terug kunnen kijken op een onvergetelijke periode!

En het geven van persoonlijke aandacht en liefdevolle verzorging. Daarnaast wil ik kersverse ouders de rust en het vertrouwen geven zodat je rustig aan het ouderschap kunt wennen.
Klaar voor de geliefde start?
We maken we er samen een fijne kraamtijd van.

Werkgebied: Uden, Veghel,Gemert, Boekel, meijerijstad en Laarbeek

Emy
Janiek
04

Janiek dominicus

Janiek Dominicus, 25 jaar

Geboren en getogen in Vorstenbosch, maar woon sinds kort samen met mijn vriend in het mooie Sint-Oedenrode. Sinds 2019 ben ik werkzaam in de Kraamzorg.

Mijn hart ligt in de zorg. Ik doe niets liever dan zorgen voor mensen en onze kleine wondertjes! Goede gesprekken, leerzame momenten, liefdevolle momenten en een luisterend oor bieden is wat ik graag laat zien in de kraamweek!

Werkgebied: Sint Oederode, Lieshout, Mariahout, Boekel, Gemert, Eindhoven, Helmond, Son en Breugel 

05

Maud den Ouden

Maud den Ouden, 27 jaar

Mijn naam is Maud (27 jaar) en ik ben met veel enthousiasme sinds 2018 kraamverzorgster. In mijn ogen het állermooiste beroep dat er is.
Elke week spring ik in het leven van kersverse ouders (to be)! Jullie staan aan het begin van, als je het mij vraagt, de leukste, bijzonderste & kwetsbaarste weken van hun leven. Tijdens de kraamweek leren we samen jullie kindje kennen, want geloof me, elk kindje is anders. Daarom is elke kraamweek is voor mij ook weer een avontuur. Maar na de kraamweek hebben jullie door mij alle kennis én vertrouwen om jullie gezinnetje zelf draaiende te houden. Ik hoor vaak van gezinnen terug dat ik rust uitstraal in huis. Wie weet ben ik binnenkort bij jullie aan het werk. Ik kijk er naar uit om van jullie kraamweek met veel passie en warmte een feestje te maken om nooit te vergeten!
Hopelijk tot snel!

Werkgebied: Eindhoven, Esch, Boxtel, Best, Oirschot, Schijndel, Veghel

Maud
Damaris
06

Damaris Riestra Quintana

Damarais Riestra Quintana, 25 jaar

Hallo, ik ben Damaris Riestra Quintana, 25 jaar oud en ik woon in het gezellige Veldhoven samen met mijn vriend. Al sinds ik klein was, wist ik dat mijn toekomst iets met kinderen of baby’s te maken moest hebben. En hier ben ik dan, mijn droom achterna gegaan en gelukt!

Werken in de kraamzorg voelt voor mij als een bijzonder voorrecht. Het is zulk dankbaar werk, dat meer inhoudt dan ik ooit had durven dromen. Tijdens de kraamweek streef ik ernaar om niet alleen veel liefde en persoonlijke verzorging te bieden, maar ook mijn kennis en gezelligheid met de gezinnen te delen.

Op dit moment beleef ik zelf ook een spannende tijd, want ik ben zwanger van ons eerste kindje! Het is een avontuur dat tegelijkertijd spannend en ontzettend leuk is. Om me hier volledig op te kunnen richten, neem ik verlof van eind juli tot begin januari. Ik kijk ernaar uit om daarna mijn ervaringen als moeder te integreren in mijn werk en zo nog meer betekenis en diepte aan de zorg die ik bied te geven.

Werkgebied: Eindhoven, Waalre, Veldhoven

07

Inge van Geel

Inge van Geel, 27 jaar

Hallo! Ik ben Inge van Geel, 29 jaar en geboren in het prachtige Den Bosch. Na een jeugd vol avonturen in Boxtel, heb ik nu mijn plekje gevonden in Someren, waar ik samenwoon met mijn fantastische vriend. Het leven staat op het punt nog mooier te worden, want in september verwelkomen we ons eerste kindje. Ik kan je vertellen, het is een onbeschrijfelijk gevoel om deze reis zelf te mogen ervaren!

In 2024 heb ik mijn diploma als kraamverzorgende behaald, een moment van ongekende trots. Hoewel ik niet altijd heb geweten dat de kraamzorg mijn pad was, is mijn passie hiervoor nu des te groter. Misschien was het onvermijdelijk; de appel valt niet ver van de boom, aangezien mijn moeder ook haar sporen in de kraamzorg heeft verdiend.

Mijn reis in de kraamzorg is wellicht net begonnen, maar mijn enthousiasme kent geen grenzen. Ik geloof oprecht dat dit vakgebied het beste bij mij past, misschien wel omdat het zorgen in mijn genen zit. Het vooruitzicht om gezinnen te ondersteunen tijdens zo’n bijzondere tijd in hun leven vult me met een immense vreugde.

Ik zal van eind juli tot begin januari met verlof zijn om mijn eigen kleine wonder te verwelkomen, maar daarna sta ik te trappelen om jullie te ontmoeten en te ondersteunen met alle liefde, kennis, en zorg die ik in me heb. Tot die tijd, droom groot en koester elk moment!

Werkgebied: Someren, Helmond, Laarbeek

Inge
Sofie
08

Sofie Zanders

Sofie Zanders, 23 jaar

Mijn naam is Sofie Zanders, 23 jaar jong en vol passie werkzaam in de wereld van kraamzorg, momenteel nog in het schilderachtige Oisterwijk, maar binnenkort maak ik de sprong naar het levendige Tilburg. Vier jaar terug sloot ik mijn studie als verzorgende-ig’er af met groot enthousiasme, en sindsdien heb ik het geluk gehad mijn roeping in de kraamzorg te volgen.

Voor mij is kraamzorg veel meer dan een baan; het is een passie die diep van binnen komt, een ware roeping. Ik beleef ontzettend veel vreugde aan alles wat bij deze bijzondere zorg komt kijken, van het draaien van de was tot het geven van het allereerste badje. Er is voor mij geen grotere eer dan aanwezig te mogen zijn bij zulke intieme, levensveranderende momenten, wanneer nieuw leven zich aandient bij twee liefdevolle mensen.

Mijn missie is helder en eenvoudig: ik wil dat ouders onbezorgd kunnen genieten van deze magische tijd. In de eerste dagen van het ouderschap zijn er al genoeg uitdagingen en nieuwe ervaringen; mijn doel is om al het andere van jullie schouders te nemen. Laat mij de zorgen wegnemen, zodat jullie volop kunnen focussen op het omarmen van deze prachtige nieuwe reis.

Laten we samen deze bijzondere periode onvergetelijk maken. Ik kijk ernaar uit om jullie te ondersteunen en te begeleiden op het pad van het prille ouderschap.

Werkgebied: Tilburg, Oisterwijk, Veghel, Eindhoven, Laarbeek

Gratis verzending

Alle bestellingen boven €70

Easy 14 dagen retour

14 dagen niet goed geld terug

Internationaal goedgekeurd

Veilig en als beste getest

100% Secure Checkout

Ideal / PayPal / MasterCard / Visa