Voor spoed 0492-230199

Woensdag + Vrijdag gesloten

Over Ons

01

Rose Anne Verbakel

Rose Anne Verbakel – Urlings, 29 jaar.  Getrouwd en moeder van Vive & Luca.

Op mijn 7de wist ik het zeker, ik word kraamverzorgende! Deze droom is uitgekomen, sinds 2016 ben ik werkzaam in de kraamzorg. Omdat ik graag persoonlijke zorg wil leveren heb ik de stap genomen om zelfstandige te worden. Nadat dit super goed liep had ik de droom om personeel aan te nemen, en dat is gelukt! IK heb de leukste meiden gevonden die mijn team komen versterken. Hierdoor kunnen we voor meer gezinnen per maand zorgen.

Een nieuw leven is en blijft erg bijzonder. Dit verdient een bijzondere kraamweek. Waarin liefde en vertrouwen voorop staan. Met een vleugje gezelligheid. Ook zijn de eventuele grote broer en zus niet te missen deze week. Samen koekjes bakken en knutselen. En sluiten we de kraamweek af met een heus kraamzorg diploma. Zodat er een junior kraamverzorgende rond loopt als de kraamweek is afgesloten.

Werkgebied:

Eindhoven, Helmond, Laarbeek, Geldrop, Nuenen,Meijerijstad, Uden & Veghel

Rose anne
Vivian
02

Vivian Van Herpen

Vivian Van Herpen – Swinkels, 28 jaar, moeder van Lott en Kiki

Mijn naam is Vivian, ik kom kraamzorg la vie versterken.
geboren en getogen in Helmond, ik woon samen met mijn man en dochters in Mierlo-Hout.
Sinds 2015 ben ik werkzaam als kraamverzorgende. Al sinds kleins af aan riep ik dat ik zuster van de baby’s wilde worden en dat is gelukt!

Elke keer weer is het mijn doel om er een bijzondere kraamweek van te maken en de mensen mijn vaardigheden en kennis over te dragen en dit met de nodige gezelligheid. Zou je graag kraamzorg willen ontvangen van mij? Meld je dan snel aan.

Werkgebied: helmond, eindhoven, nuenen, geldrop

03

Emy van den Broek

Emy Van den broek, 27 jaar

Graag wil ik mezelf even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Emy van den broek. Moeder van Ise (2022). Geboren en opgegroeid in het kleine dorpje Mariahout. Samen met mijn vriend Nick woon ik in Boekel. Ik werk sinds 2016 met veel plezier als Kraamverzorgende.

Mijn doel is dat jullie aan het einde van de kraamweek terug kunnen kijken op een heerlijke fijne kraamtijd! In de kraamweek probeer ik tussendoor de mooiste foto’s te schieten, zodat jullie later terug kunnen kijken op een onvergetelijke periode!

En het geven van persoonlijke aandacht en liefdevolle verzorging. Daarnaast wil ik kersverse ouders de rust en het vertrouwen geven zodat je rustig aan het ouderschap kunt wennen.
Klaar voor de geliefde start?
We maken we er samen een fijne kraamtijd van.

Werkgebied: Uden, Veghel,Gemert, Boekel, meijerijstad en Laarbeek

Emy
Manon
04

Manon WOuters

Manon Wouters, 25 jaar 

Graag wil ik mezelf aan jullie voorstellen, mijn naam is Manon Wouters, 25 jaar! Ik woon samen met mijn vriend in Reusel. En ben nu zwanger!  Sinds 2016 werk ik met heel veel passie en plezier als kraamverzorgende.

Mijn droom is uitgekomen. Van kleins af aan wilde ik kraamverzorgende worden en ik kan jullie zeggen dat is mij zeker gelukt!

Bij elk gezin waar ik binnen stap is mijn doel om de ouders op hun gemak te stellen, de zorg te geven vol vertrouwen en niet te vergeten de nodige gezelligheid!

Zodat ook na de kraamweek de ouders er helemaal klaar voor zijn om het gezinnetje zelf draaiende te houden.

Dit is mijn passie! Dat wil ik graag overdragen en samen met jullie delen!

Werk gebied: Reusel, de mierden, de kempen, Bergeijk, Luyksgestel tot en met Veldhoven, Valkenswaard en Eindhoven.

Zwangerschapsverlof: juli tot en met december.

05

Peggy vermeulen

Peggy Vermeulen, 27 jaar 

Graag wil ik mezelf aan jullie voorstellen,
Mijn naam is Peggy Vermeulen.
Opgegroeid in het kleine dorpje Eerde. Woon nu samen met mijn vriend Thijs in Veghel. In januari mag ik zelf bevallen. 

Sinds 2016 ben ik werkzaam als kraamverzorgende met veel passie en plezier!

Het blijft bijzonder om te mogen zorgen voor zo’n klein wondertje! Ik vind het fijn om mijn vaardigheden en kennis over te brengen, een luisterend oor te bieden en te zorgen voor een goede sfeer. Zodat jullie kunnen genieten van deze bijzondere week!

Verlof: 15 december tot 20 april

Werkgebied: Uden, Veghel, Boekel, Eindhoven 

Peggy
Janiek
06

Janiek dominicus

Janiek Dominicus, 25 jaar

Geboren en getogen in Vorstenbosch, maar woon sinds kort samen met mijn vriend in het mooie Sint-Oedenrode. Sinds 2019 ben ik werkzaam in de Kraamzorg.

Mijn hart ligt in de zorg. Ik doe niets liever dan zorgen voor mensen en onze kleine wondertjes! Goede gesprekken, leerzame momenten, liefdevolle momenten en een luisterend oor bieden is wat ik graag laat zien in de kraamweek!

Werkgebied: Sint Oederode, Lieshout, Mariahout, Boekel, Gemert, Eindhoven, Helmond, Son en Breugel 

07

Maud den Ouden

Maud den Ouden, 27 jaar

Mijn naam is Maud (27 jaar) en ik ben met veel enthousiasme sinds 2018 kraamverzorgster. In mijn ogen het állermooiste beroep dat er is.
Elke week spring ik in het leven van kersverse ouders (to be)! Jullie staan aan het begin van, als je het mij vraagt, de leukste, bijzonderste & kwetsbaarste weken van hun leven. Tijdens de kraamweek leren we samen jullie kindje kennen, want geloof me, elk kindje is anders. Daarom is elke kraamweek is voor mij ook weer een avontuur. Maar na de kraamweek hebben jullie door mij alle kennis én vertrouwen om jullie gezinnetje zelf draaiende te houden. Ik hoor vaak van gezinnen terug dat ik rust uitstraal in huis. Wie weet ben ik binnenkort bij jullie aan het werk. Ik kijk er naar uit om van jullie kraamweek met veel passie en warmte een feestje te maken om nooit te vergeten!
Hopelijk tot snel!

Werkgebied: Eindhoven, Esch, Boxtel, Best, Oirschot, Schijndel, Veghel

Maud
Gratis verzending

Alle bestellingen boven €70

Easy 14 dagen retour

14 dagen niet goed geld terug

Internationaal goedgekeurd

Veilig en als beste getest

100% Secure Checkout

Ideal / PayPal / MasterCard / Visa