Voor spoed 0492-230199

Woensdag + Vrijdag gesloten

Recensies

Recensies van de moeders

Rose Anne is een schoolvoorbeeld van iemand die met ongekend veel liefde en passie haar vak uitvoert. Ze was doortastend en erg ervaren ondanks haar jonge leeftijd. Bijvoorbeeld bij het tongriempje klieven en borstvoeding dat ik soms wat strenger mocht zijn voor de baby. Ze is vakkundig en een topper in de omgang.

Saskia, Erp

Geweldige begeleiding gehad met de borstvoeding. Alle adviezen  omtremt borstvoeding hebben ervoor gezorgd dat ik door kon gaan met borstvoeding. Rose Anne is een wandelende wettenschappelijke onderbouwde encyclopedie! Dankzij Rose Anne hebben wij een fijne kraamtijd gehad. 

Nunens, Veldhoven

Wij hebben het geluk gehad om Rose Anne 8 dagen in ons gezin te mogen verwelkomen. Ondanks dat het ons tweede kindje was,hadden we toch behoorlijk wat vragen. Maar gelukkig weet ze overal antwoord op. Onze dochter was ontzettend gek op haar en stond iedere ochtend voor het raam te trappelen wanneer ‘mevrouw’ zou komen spelen. Rose Anne luistert erg goed naar persoonlijke wensen, deze eigenwijze mama wilde namelijk heel graag beneden bij de rest zijn, en helpt waar nodig. Wij zijn ontzettend blij geweest met deze lieve, zorgzame kraamhulp en hebben dan ook de nodige traantjes weggepinkt bij het afscheid. Lieve Rose Anne, bedankt dat je mijn blauwe wolk een gouden randje hebt gegeven. Ik had me geen mooiere kraamtijd kunnen wensen.

Lisanne, Son en Breugel

Rose Anne, Je was super! jij hebt voor een hele leuke en gezellige kraamtijd gezorgd. De mensen waar jij mag kramen boffen maar met jou! Dankjewel voor alles. Bij de 3de baby wil ik zeker weer jou! 

Dieuwke, Nuenen 

Wat waren wij blij met Rose Anne als kraamzorg. Jong, gezellig en spontaan maar ook echt een aanpakker. Heel leuk met onze oudere dochter. We konden alles vragen, niks was teveel. Zelfs na de kraamweek heb ik je nog wat vragen geappt en kreeg ik meteen antwoord! We vertrouwden je 100% en je gaf ons het vertrouwen het aan te kunnen na de eerste week. Rose Anne je bent een topper en ik ga je zeker aanbevelen! En mocht er nog een derde komen, vragen we jou zeker weer.

Simone, Someren

Een zwangerschap, bevalling en de kraamweek zijn hartstikke spannend, maar als je Rose Anne als kraamverzorgster hebt, wordt die spanning al gedeeltelijk weggenomen.
Rose Anne is een kraamverzorgster in hart en nieren. Ze weet wat ze doet en doet dit op zo’n prettige manier dat wij ons super op ons gemak voelden. Op al onze vragen had ze antwoord en hielp ons niet alleen met de praktische zaken, maar ook met ons vertrouwen in alles wat nieuw was.
Mochten wij ooit nog van een kraamweek mogen genieten, dan wil ik Rose Anne weer aan mijn bed iedere morgen.

Sophie, Helmond

Ik zou het zo weer over doen!

In eerste instantie twijfelde ik of dat ik het wel moest doen, een goede vriendin als kraamverzorgende aan mijn bed.

Niet omdat ik het gênant vond om me mezelf bloot te geven, maar om een vriendin aan het werk te zien in mijn eigen huis. Een vriendin komt tenslotte voor gezelligheid, knuffelen met je kleine en uren kletsen over koetjes en kalfjes.

Toch heb ik Rose anne aangevraagd bij het bureau waar ze toen werkzaam was, als ik iemand van mijn vriendinnen zou moeten kiezen, waar ik totaal geen schaamte voor heb dan is het wel voor haar. En dat maakte mijn besluit om hiervoor te gaan!

En jeejtje, wat was het fijn! Iemand die je helpt die je echt kent, die alles van je weet. Maar bovenal je behoeftes kent.

Ik ben zelf geen stilzittend persoon, en mezelf overgeven was dan ook niet makkelijk. Maar bovenal was dit de allerbeste les! Rose-anne heeft het fantastisch gedaan, ik ben blij en bewonder het enorm dat zij aan mijn bed stond om elke dag voor ons te zorgen. Als kraamverzorgster maar zeker als vriendin!!

Topper ben je, dat je nog maar vele leuke en lieve baby’s mag verzorgen want je bent de allerbeste kraamverzorgster !!

Mariska, Boekel

We hebben in onze kraamweek geen betere ondersteuning kunnen krijgen als de zorg van Rose-Anne. Ze is erg deskundig, legt alles duidelijk uit en kan alle vragen beantwoorden. Dit geeft een geruststellend gevoel als kersvers gezin. Ook de zorg om de baby heen was top, denk aan het huishouden, boodschappen, eten maken, foto’s maken etc. We zijn erg verwend deze week en kijken er met een fijn gevoel op terug. Nogmaals super bedankt!

Marloes, Aarle – Rixtel

Daar is ze dan, ons tweede wondertje, Loïs. Helemaal verliefd en na een snelle bevalling in het ziekenhuis (lees 3 uurtjes) weer lekker naar huis.
Na makkelijk app contact met Rose Anne zorgde ze voor de eerst uurtjes een vervanger, een hele lieve vrouw.
De volgende ochtend was ze daar onze Rose Anne. Ze is zorgzaam,relaxed, heeft kennis en zorgt goed voor het hele gezin.
We hadden een fijne kraamweek, Loïs zat in 3 dagen boven haar geboorte gewicht en ikzelf was ook al redelijk fit. En de borstvoeding liep goed! En met wat fijne tips van Rose Anne nog beter.
Ik had met Rose Anne afgesproken dat ik wel mijn rust wilde nemen ook al voelde ik me fit. Ik wilde bewust genieten en mezelf het gunnen om lekker veel te knuffelen.
Dus zo gezegd zo gedaan, elke dag probeerde we even een momentje te pakken met Loïs huid op huid in bed.
Ik werd dan verwend met lekkere hapjes of een lekkere lunch.
Door Corona was er weinig kraamvisite, maar dat heb ik niet als vervelend ervaren. Lekker even tijd voor je gezin is heerlijk.
Rose Anne weet het dan goed te combineren met helpen en op de achtergrond te blijven.
Dan werd er in de tussentijd alles weer gepoetst, opgeruimd en recht gelegd.
Het top idee van Rose Anne was ook: zal ik de sleutel meenemen? Als de dan vroeg begon en ik na een voeding weer even sliep hoef je je bed niet uit! Ontbijt werd dan verzorgd en ze haalde onze oudste dochter Jackie uit bed. Dat zorgde toch weer voor een extra slaapje!
Ook verzorgd Rose Anne graag het eten, en zelfs de boodschappen zijn geen probleem. Ze maakt dan zo veel, dat ze meteen een maaltijd in je vriezer legt voor de week erna!
Kortom ze heeft liefde voor haar vak en weet alles over je baby, ze maakt ook graag mooie foto’s en die heb je dan ook voor altijd daarna!
Iedereen die dit leest snapt wel dat zoon week voorbij vliegt en dat zoon fijne hulp best nog wel een weekje had mogen blijven.

Dankjewel Rose Anne voor de fijne week!

Evelien, Eindhoven

Gratis verzending

Alle bestellingen boven €70

Easy 14 dagen retour

14 dagen niet goed geld terug

Internationaal goedgekeurd

Veilig en als beste getest

100% Secure Checkout

Ideal / PayPal / MasterCard / Visa