– pennen
– rode ui
– knoflook
– punt paprika
– verse spinazie
– boursin
– 1 blikje mais
– 2 stukken zalm
– ketjap
– ovenschaal
– verse pesto
– Parmezaanse kaas
Bereiding
– 1 pannetje met kokend water en volkoren of gewone pasta pennen/fuesli wat ze willen dat koken
– rode ui en knoflook fruiten
– courgette erbij
– puntpaprika erdoor
– spinazie erdoor laten slinken (kan evt hele zak in want t slinkt)
– Boursin erdoor
– blikje mais erdoor
– pak volgende bakpan en doe daar de 2 zalmmoten in
– kruiden en afblussen met ketjap
– ovenschotel pakken daar eerst de pasta in en dan het groente prutje
– de 2 zalmen erover heen leggen
– aftoppen met gebakken uitjes, lente-ui, verse pesto evt en Parmezaanse kaas
en klaar!
Oven voorverwarmen op 180 graden, 10 minuten in de oven.