Recensies van de moeders 

Rose Anne is een schoolvoorbeeld van iemand die met ongekend veel liefde en passie haar vak uitvoert. Ze was doortastend en erg ervaren ondanks haar jonge leeftijd. Bijvoorbeeld bij het tongriempje klieven en borstvoeding dat ik soms wat strenger mocht zijn voor de baby. Ze is vakkundig en een topper in de omgang.

                                                                                                      Saskia, Erp

Geweldige begeleiding gehad met de borstvoeding. Alle adviezen  omtremt borstvoeding hebben ervoor gezorgd dat ik door kon gaan met borstvoeding. Rose Anne is een wandelende wettenschappelijke onderbouwde encyclopedie! Dankzij Rose Anne hebben wij een fijne kraamtijd gehad. 


                                                                                                       Nunens, Veldhoven

Wij hebben het geluk gehad om Rose Anne 8 dagen in ons gezin te mogen verwelkomen. Ondanks dat het ons tweede kindje was,hadden we toch behoorlijk wat vragen. Maar gelukkig weet ze overal antwoord op. Onze dochter was ontzettend gek op haar en stond iedere ochtend voor het raam te trappelen wanneer ‘mevrouw’ zou komen spelen. Rose Anne luistert erg goed naar persoonlijke wensen, deze eigenwijze mama wilde namelijk heel graag beneden bij de rest zijn, en helpt waar nodig. Wij zijn ontzettend blij geweest met deze lieve, zorgzame kraamhulp en hebben dan ook de nodige traantjes weggepinkt bij het afscheid. Lieve Rose Anne, bedankt dat je mijn blauwe wolk een gouden randje hebt gegeven. Ik had me geen mooiere kraamtijd kunnen wensen.

  

                                                                                                      Lisanne, Son en Breugel 

Rose Anne, Je was super! jij hebt voor een hele leuke en gezellige kraamtijd gezorgd. De mensen waar jij mag kramen boffen maar met jou! Dankjewel voor alles. Bij de 3de baby wil ik zeker weer jou! 

 

                                                                                                     Dieuwke, Nuenen 

  

Wat waren wij blij met Rose Anne als kraamzorg. Jong, gezellig en spontaan maar ook echt een aanpakker. Heel leuk met onze oudere dochter. We konden alles vragen, niks was teveel. Zelfs na de kraamweek heb ik je nog wat vragen geappt en kreeg ik meteen antwoord! We vertrouwden je 100% en je gaf ons het vertrouwen het aan te kunnen na de eerste week. Rose Anne je bent een topper en ik ga je zeker aanbevelen! En mocht er nog een derde komen, vragen we jou zeker weer.


                                                                                                     Simone, Someren

Contact

06-12340097

info@kraamzorglavie.nl

24/7 bereikbaar

Social media