Wat hebben we nodig:
- *Tomatenpuree
- *grote uien in ringen snijden
- * scheutje Ketjap naar smaak
- *theelepel sambal
- *Half Kopje losse Suiker (kopje ter grote van klein koffie kopje)
- *Kopje Azijn
- *Kopje slaolie
- * 500 gram Friquando of hamlappen
- knoflookpoeder
- peper / zout
Groente;
- Evt ananas koud erbij eten
- Of broccolie
Bereiding
Snij het vlees in reepjes, kruid deze lekker met peper zout en knoflook kruiden. Laat dit lekker even intrekken en bak het vlees apart in de pan.
Zodra je dit gedaan hebt ga je over naar het kookpannetje.
Overal waar een * voor staat doe je bij elkaar in een kookpannetje, dit laat je lekker sudderen!
Als je het kookpannetje met alle gerechten daarin klaar hebt doe je het vlees erbij.. smullen maar!
De dag na dat je het bereid hebt is het nog lekkerder!